Ponovni javni oglas za popunu upražnjenih radnih mjesta namještenika u poreznoj upravi Federacije BiH

Portal konkursi-bih5.com je nastao prije 8 godina. Grupa mladih i nezaposlenih momaka sa biroa je odlučila pokrenuti nešto što će koristiti svima onima koji traže posao.

Obilazeći kafiće, benzinske pumpe, listali smo dnevnu štampu i fotografisali oglas koji bi bio koristan za naše vjerne pratitelje. Sada je to prošlost, kupujući svakodnevno dnevnu štampu, prelistavamo i objavljujemo konkurse do kojih je teško doći jer je teško upratiti neki konkurs koji je objavljen u niskotiražnim novinama. Oni koji traže posao, teško da imaju 5-10 KM da izdvoje svaki dan kako bi prelistavali dnevnu štampu i nadali se da će pronaći neki konkurs na koji će biti primljeni. Mi smo tu da Vam to omogućimo besplatno. Vaše je samo da nas svakodnevno posjećujete, lajkujete, komentarišete i dijelite naše konkurse, to je sve što tražimo od vas.

Nailazili smo na konkurse iz Federacije koji su objavljeni na ćirilici u drugom entitetu, zaključit ćete i sami zbog čega.

Objavili smo na hiljade konkursa, a zahvaljujući nama na stotine Bosanaca i Hercegovaca je pronašlo posao. Mnogi su nam se javili i zahvalili, bilo je i poklona što nam je dobro došli da unaprijedimo naš portal i proširimo listanje dnevne štampe.

Nažalost, od objavljivanja konkursa nemamo nikakvu zaradu, doslovno. Brzi članci koje smo uveli za mobilne posjetitelje su olakšica Vama da Vam brže otvori konkurs koji objavimo na našoj Facebook stranici, a nama to ne donosi ni 5 dolara mjesečno, Bosna i Hercegovina je po svemu u svijetu na posljednjim mjestima pa tako i u tehnologijama i društvenim mrežama kada su u pitanju reklame i vrednovanje Bosanaca i Hercegovaca.

Veliko zadovoljstvo će nam biti ako nam lajkate objavljene konkurse na našoj Facebook stranici, a još veće zadovoljstvo ako komentarišete objavljeni konkurs ili ga podijelite da svojim prijateljima kako bi ga vidjelo što više osoba.

U komentarima također možete ostavljati komentare podrške ili kritike, šta biste voljeli vidjeti, koje oglase, konkurse, šta da unaprijedimo ko naših konkursa.

Nadamo se da će što više osoba preko našeg portala pronaći posao, slobodno nam se javite i prenesite nam vaše utiske, mi smo tu zbog Vas.

Objavljen 26.02.2018. godine u dnevnom listu “Oslobođenje”