Javni oglas za popunu radnih mjesta u Centralnoj kuhinji Crvenog križa Kantona Sarajevo, objavljen 19. 11. 2018. Godine u dnevnom listu „Oslobođenje“


Portal konkursi-bih5.com je nastao prije 8 godina. Grupa mladih i nezaposlenih momaka sa biroa je odluèila pokrenuti nešto što æe koristiti svima onima koji traže posao.

Obilazeæi kafiæe, benzinske pumpe, listali smo dnevnu štampu i fotografisali oglas koji bi bio koristan za naše vjerne pratitelje. Sada je to prošlost, kupujuæi svakodnevno dnevnu štampu, prelistavamo i objavljujemo konkurse do kojih je teško doæi jer je teško upratiti neki konkurs koji je objavljen u niskotiražnim novinama. Oni koji traže posao, teško da imaju 5-10 KM da izdvoje svaki dan kako bi prelistavali dnevnu štampu i nadali se da æe pronaæi neki konkurs na koji æe biti primljeni. Mi smo tu da Vam to omoguæimo besplatno. Vaše je samo da nas svakodnevno posjeæujete, lajkujete, komentarišete i dijelite naše konkurse, to je sve što tražimo od vas.

Nailazili smo na konkurse iz Federacije koji su objavljeni na æirilici u drugom entitetu, zakljuèit æete i sami zbog èega.

Objavili smo na hiljade konkursa, a zahvaljujuæi nama na stotine Bosanaca i Hercegovaca je pronašlo posao. Mnogi su nam se javili i zahvalili, bilo je i poklona što nam je dobro došli da unaprijedimo naš portal i proširimo listanje dnevne štampe.

Nažalost, od objavljivanja konkursa nemamo nikakvu zaradu, doslovno. Brzi èlanci koje smo uveli za mobilne posjetitelje su olakšica Vama da Vam brže otvori konkurs koji objavimo na našoj Facebook stranici, a nama to ne donosi ni 5 dolara mjeseèno, Bosna i Hercegovina je po svemu u svijetu na posljednjim mjestima pa tako i u tehnologijama i društvenim mrežama kada su u pitanju reklame i vrednovanje Bosanaca i Hercegovaca.

Veliko zadovoljstvo æe nam biti ako nam lajkate objavljene konkurse na našoj Facebook stranici, a još veæe zadovoljstvo ako komentarišete objavljeni konkurs ili ga podijelite da svojim prijateljima kako bi ga vidjelo što više osoba.

U komentarima takoðer možete ostavljati komentare podrške ili kritike, šta biste voljeli vidjeti, koje oglase, konkurse, šta da unaprijedimo ko naših konkursa.

Nadamo se da æe što više osoba preko našeg portala pronaæi posao, slobodno nam se javite i prenesite nam vaše utiske, mi smo tu zbog Vas.